Oj oj oj…

…nu har mycket hänt sen sist, vet inte riktigt var jag ska börja. Lättast blir väl att börja ifrån början så jag gör så.

Jag åker nästan dagligen buss fram och tillbaka mellan Örebro och Odensbacken och ibland händer det lite mer ovanligare saker. För några veckor sedan satt det en person på bussen i ett hörn vid fönstret och agerade precis som Gollum i SoR. Han satt alltså och pratade med sig själv och varje gång han svarade sig själv så vände han på huvudet. Vet inte riktigt vad man ska säga om det men, lite lustigt var det :3

En annan dag satt det massor med elever ifrån högstadiet eller om det var mellanstadiet och diskuterade mp3-spelare. Det dom kom fram till var att det var fullkomligt onödigt att ha en mp3-spelare som man kunde få plats med mer än 20 låtar på. Samtidigt satt jag med min 20 gb (drygt 10 000 låtar) mp3-spelare och tyckte det var lustigt. Men, det som jag funderade mest över var att så fort någon ur sällskapet gick av bussen så började resterande personer prata skit om honom/henne. Och det slog mig att det fungerar så i princip överallt, människor beter sig på detta sätt. Varför gör dom så? Är det så att man känner en frihet så fort en person lämnar sällskapet och måste uttnyttja denna? För, det slår aldrig fel, även om det inte är skitsnack utan positiva saker så börjar man direkt prata om personen som gick. Tänk efter själva så får ni se. Det som då skrämmer mig mest är de gånger jag går ifrån en grupp, vad säger dom egentligen om mig? Pratar massor med människor skit om mig bakom ryggen? Undrar om man verkligen vill veta… :-/

Den senaste bussberättelsen var för bara några dagar sedan. En person som jag känner lite halvt sen tidigare kliver på bussen, det finns knappt några sittplatser kvar och personen sätter sig bredvid mig och vi hälsar. Sen uppstår en pinsam tystnad under hela resan, liksom många andra gånger. Sen säger man bara hejdå och går. Det är våran vänskapsrelation, vi hälsar på varandra and thats it. Ganska trist men, vad gör man, vi har ju ingenting egentligen att prata om. Vi känner varandra mer av en ren slump och träffas aldrig.

Nog med bussberättelser. Förra helgen så var jag på Sveroks riksmöte, alltså Sveroks högsta beslutande organ. Åkte dit som ombud för Kronobergs län, en liten lustig historia om man kan Sveroks gamla valsystem ^^ I alla fall, det blev en helg fylld med sverok-politik, yrkande, reserveringar och beslut. Jag, tillsammans med David Fallgren, Daniel Curman m.fl. kämpade för att Sverok inte skulle bli medlemsorganisation hos Studiefrämjandet. Att bli det innebär att vi inte i praktiken kan vända oss till några andra studieförbund och att vi i och med detta förlorar våran valfrihet. Jag, med min “Tala inför riksmötet”-skräck vågade inte i år heller gå upp i talarstolen och berätta vad jag tyckte utan jag skyfflade alla mina argument till David och Curman. Tyvärr så misslyckades vi och Sverok blev medlemsorganisation. Dock, med tips från Jon Nilsson, så lyckades vi lösa det största problemet. Nämligen att föreningar som redan samarbetar med andra studieförbund skulle bli utkickade ur sina lokaler, som Drakens Öga, genom att pusha för att Sverok ska få Studiefrämjandet att skriva på ett papper som säger att samarbetet med gamla studieförbund som pågår ska få fortsätta. En bra lösning men, inte världens bästa lösning. Valfrihet är bra.

Den här veckan fortsatte sen med mycket övningskörning, bl.a. en omkörningslektion. Sen så var det dags för möte igen, denna gång Sverok Svealands årsmöte i Västerås. Här börjar det sjuka och senaste. I fredags så satte jag, Mikael Enmalm och David Fallgren oss ner för att fixa alla saker som behövde göras inför årsmötet. Ju längre vi satt och arbetade, desto mer kom vi på. Detta slutade med att vi satt och arbetade hela natten mellan Fredag och Lördag och sedan åkte till Västerås. Ingen sömn och mycket kaffe och red bull blev det. Innan vi åkte till Västerås så åkte jag och Mikael till Odensbacken för att hämta mina grejer. Jag, riktigt trött och hypad på kaffe är redan lite smånervös för att åka med Enmalm som inte sovit heller någonting. På vägen till Odensbacken så körde han, vad jag tyckte först, som en dåre i 160 km/h i en del kurvor och liknande. Men, jag hade ingen aning om vad som skulle komma… Färden tillbaka blev ännu värre. Mikael tyckte att det var roligt att jag var rädd, pratade i mobiltelefonen, drog upp i 190 km/h, släppte ratten och skrattade medans jag bara gallskrek. Så rädd har jag inte varit på väldigt väldigt länge. Hjärtat slog onormalt snabbt i 2 h efter den färden. Det var helt galet helt enkelt.

Mötet däremot flöt på ganska bra. Vi blev lite försenade, såklart, porslinet vi behövde till maten fick vi inte tag i så det fick vi åka och hämta. I alla fall så började mötet, jag Mikael och David mår riktigt riktigt dåligt och går på Red Bull. Men, vi lyckas argumentera för våran sak och vi fick igenom i stort sett allt vi ville. Sverok Svealand ska nu införskaffa en stor plasthäst, 1:1 skala, för att ha som kul maskot att dra med på konvent, LAN och andra evenemang. Finns en att köpa inne i Örebro för c:a 8000 kr. Helt galen idé men en jättebra marknadsföringsgrej. Sen så fick vi även igenom våran budget där 40 000 kr lades på resestöd och 155 000 kr på Projektstöd. Riktigt bra för arrangemangen i vårt distrikt helt enkelt.

Förutom detta så blev jag nu i helgen vald till Ordförande för Sverok Svealand. Det känns ganska häftigt just nu och väldigt stort, blir lite nervös. Tänk, jag ska vara ordförande för en organisation som får in en halv miljon i landstingsbidrag per år. Det är stort. Förhoppningsvis så kommer jag att göra ett bra jobb, kommer i alla fall ge allt jag kan. Blir bara lite trött på allt rävspel och politiken bakom kulisserna. Grupperingar, backstabbing e.t.c precis som vilket parti Junta eller Diplomacy som helst. Helt galet, men även har vi väldigt roligt emellanåt =)

Så, nu sitter jag här. det känns som om det nu äntligen börjar bli vår. Och, vet ni vad? Om 11 dagar kommer Linnea hem (31 mars) ^__^ Det känns så verkligt, så nära nu, snart, äntligen har det gått 4 månader. Så som jag har saknat henne. Tyvärr har vi vårt första styrelsemöte med Svealand helgen hon kommer hem, något som är oerhört dåligt att jag inte kan vara med på och jag får en hel del kritik för. Men, det finns i princip ingenting som skulle hålla mig ifrån att träffa henne och umgås med henne den helgen, ingenting, det ska dom veta. Åh, vad härligt det ska bli ^_^ Och imorn så kommer jag att prata med henne via msn, kommer att bli roligt =) Åker till Sthlm den 30 mars för att sova över där och sedan möta henne på Arlanda den 31:a. Och, den 29 mars har jag uppkörning, hoppas att det går bra och att jag får mitt körkort :3

Nu ska jag ringa runt och prata lite med folk i nya styrelsen, känns som ett bra gäng. Vi har 4 st nya, 2 killar och 2 tjejer, sen är det två personer som återvänt till styrelsen och jag, David Fallgren & John Andersson som sitter kvar.

Förresten, nu på lördag den 25 mars har Drakens Öga årsmöte kl.13:37 på lokalen. Då ska jag avgå, efter 7 år i styrelsen. Känns lite konstigt men, jag kommer att få en häftig avtackning, det vet jag ^_^ (för jag råkar veta vad som händer men det tänker jag inte berätta för er innan det är gjort :P )

Tills nästa gång, förhoppningsvis blir det inte alls så långt uppehåll som den här gången, ha det bra och lira mycket Final Fantasy 4 (det gör i alla fall jag till GBA, grymt bra spel ^^).

Hemlighet avslöjas, navigera med tangentbord och DoujinFest

Oj, en hemlighet, låter det inte intressant? En gång i tiden i ett tidigare inlägg runt jul berättade jag om något stort mellan mig & Linnea, sa bara lite vaga saker men nu är det dags att berätta vad det handlade om. Jag och Linnea ska flytta ihop =) Japp, så ligger det till och det är nu till hösten vi pratar om ^^ Anledningen till att jag aldrig skrev det här tidigare var att Linnea inte hade berättat för sina föräldrar, men nu så har hon gjort det. Inte för att dom följer min blogg men, man vet aldrig =) Vart vi flyttar vet vi inte riktigt än, ansökningarna till Universitetet och högskola ska göras nu i April så, det blir väl till att bestämma sig någon gång när Linnea kommit hem. Bara 23 dagar kvar nu, inte alls lång tid helt enkelt ^^

DoujinFest ja. Ett animekonvent i Västerås som jag trodde var lördag-söndag som det brukar vara. Men, i fredags så kollade jag in deras hemsida och såg att så inte var fallet utan det var fredag-söndag såklart. Så, det blev panikpackning, sen bege sig in till stan med mängder med väskor som vanligt, skicka iväg Sverok Svealands årsmötesutskick, fixa en person som kunde hålla i FNM och så var man påväg. Konventet var riktigt trevligt som vanligt. Massor med roliga människor, mycket Diceland & BRAWL spelande och allmänt trevligt. Först var tanken att Simon skulle följa med mig men han fick förhinder i form utav skolarbete så jag lyckades få tag i David Fallgren så han hängde på. Lokalerna är ganska skumma där i Västerås, speciellt belysningen. Kolla bara på de skumma skuggorna som Dicelandtärningarna lämnade efter sig, ser ut som ett riktigt slagfält i soluppgången ^^;;

När det var dags att sova på fredagkvällen på DoujinFest så orkade jag & David inte bege oss iväg till sovsalarna. Klockan var 3 på natten, det var svinkallt ute och det skulle ta c:a 30 min att gå till närmsta sovsalen. Så, vad gör man då? Jo, David hittade en toalett som han låste in sig medans jag hittade en dusch =)

Det blev i alla fall en väldigt rolig helg, riktigt skoj människor en del utav de där Västeråsarna. Drygt 100 deltagare hade konventet och roliga aktiviteter som godisregn =) Så, jag åker gärna dit igen om det blir något liknande, räkna med det. Det enda tråkiga med konventet är väl avsaknad utav konventsknapp och konventsmugg. Sådana saker gör mig lycklig, pratade precis med Lendai som snackade om en UppCon-mugg. Sånt är <3 Titta bara på min konventshylla så förstår ni ^_~

Förra veckan, innan DoujinFest så införskaffade jag Warcraft III med expansion. Så, nu är jag helt inne i det spelandet så fort jag får tid över som t.ex. på bussen. Har lirat dessa kampanjer förut men, de är så bra så de är värda att liras igen. Är nu inne på Night Elf kampanjen, snart dags för Frozen Throne.

Nu till helgen är det Sveroks Riksmöte i Skövde, alltså Sveroks högsta beslutande organ. Vi blir 6 pers ifrån Drakens Öga, Curman, jag, Niklas Albinsson, Kalle Flodin, Emil Odler & David Fallgren. Kommer att bli en intressant helg, finns 2 speciellt stora frågor. Den ena behandlar ett nytt valsystem, alltså hur ombuden ska väljas till riksmötet. Den andra behandlar om Sverok ska gå med i studiefrämjandet, om Sverok skulle göra detta så skulle det leda till att vi (Drakens Öga) antingen förlorar våran lokal då vi har sammarbete med Sensus eller att vi får gå ur Sverok. Detta för att om Sverok blir medlemsorganisation hos Studiefrämjandet så får Sverokföreningar inte sammarbeta med de andra studieförbunden. Något vi såklart i Drakens Öga tycker är väldigt tråkigt…

För övrigt så har jag börjat navigera massor med tangentbordet under Linux. Eftersom jag har börjat spela WC3, vilket jag gör på laptopen, så har jag väldigt gärna musen inkopplad i den. För att kunna använda min stationära dator samtidigt så får jag navigera med tangentbordet, något som fungerar oerhört bra. Linux är verkligen gjort, även i grafiskt läge, för att man ska kunna klara sig utan tangentbord. Detta märks speciellt på min webbläsare, Konqueror, som om man trycker på Ctrl ger en genväg till alla klickbara länkar/knappar på hemsidan så man slipper tabba sig dit man ska. Riktigt trevligt alltså =)

SLAG, 36 000 filer och förkyld

Är nu tillbaka efter en helg fylld med kurser i Överlämning från en styrelse till en annan, visionering, att skriva en verksamhetsplan, om det nya bidragssystemet i Sverok, att arrangera ett kreativt möte m.m. Förutom detta har jag lirat massor med spel, sovit väldigt lite, druckit väldigt mycket cola och är nu förkyld. Kortfattat, jag har varit på Slag ^_^

Innan jag åkte på Slag:et förra veckan så började jag dock ett stort projekt. Jag laddade över alla mina filer ifrån de 3 datorer de låg på, flertalet ftp-servrar, usb-minnen & ftp-servrar. Nu snackar vi alltså om mina privata filer, Drakens Öga, NärCon, bilder, dokument, Sverok Svealand, allt. Inte mp3-filer, filmer & spel. Det blev mycket, kortfattat, väldigt mycket. Nu återstår bara jobbet att organisera denna härva på 35 993 filer & 7,3 GB. Det lär nog ta ett tag… O_o

Det var ett väldigt trevligt Slag (SLAG är för övrigt en jättegammal förkortning för Sveroks Lajv Arbets Grupp som sedan blev förkortning för de kurser som distriktsaktiva åker på), specielt eftersom jag fick träffa en hög med människor som jag inte sett på länge. Bara det blev en nytändning för mig och jag känner att jag fortfarande har ett år kvar att ge i Sverok Svealand. Har mailat valberedningen om det och ska prata med dom nu i veckan så får vi se helt enkelt vad dom tycker, jag ska ju flytta under året men jag hoppas att det inte ska innebära några problem. Räkna med att ni får höra om det igen och så får ni komma till Sverok Svealands årsmöte och rösta på mig såklart ^_~ Och innan dess är det dags för Sveroks riksmöte, resultatet ifrån riksmötesombudsomröstningen (visst, ett långt ord men långt ifrån lika långt som riksmötesombudsvalssystemsutredningen som använts flitigt på flera riksmöten ^_~) släpps nu i veckan. Får se vilka som blir ombud ifrån Örebro län, vi (DÖ) röstade på mig, Curman, Kalle, Emil, Pipkin & Niklas.

Förutom kurserna så vart det mycket spelande, speciellt mitt nyinköpta Ricochet Robots, det lirade vi hela helgen ^^; Vi hann även med en del BANG! och en Guildpact Booster Draft där jag bråkade länge om att det inte skulle vara pick rares just för att jag då skulle missa en dual. Det blir pick rares och vad får jag då i ett utav mina boosters? Jo, en Stompin Grounds >_< Där förlorade jag typ 140 kr, jaja ^^;;

Efter slaget så besökte jag min faster Carin som bor i Ljusdal (en ort där uppe i norr ^_~) där jag bodde från Söndag till Måndag och så åkte jag hem, 6 h resväg, yippie ^^;;

Är sjuk nu, förkyld och ordentligt snuvig. Avbokade därför körlektionen imorgon så får vi se hur jag mår då. Mår jag bra så kan jag kanske höra av mig och köra ändå, synd att inte få köra imorn annars, vi skulle ut på motorvägen för första gången nu :3 Men, på onsdag så ska jag övningsköra igen och på torsdag så är det halkkörning. Håller nu och förbereder mina föräldrar på att jag tänker låna bilen när det är dags för GothCon & UppCon, vi får se hur det går ^^

Friday Night Magic i fredags på DÖs lokal fick jag låta Krister hålla i och det verkar som om det gick bra. Jag får se vad jag får höra på fredag helt enkelt =) För övrigt så är det idag (tisdag) 43 dagar kvar tills Linnea kommer hem, 42 imorn då ^^ Det känns bra, riktigt bra, pratade med henne i 2h för några timmar sedan.

Tills nästa gång, ta en titt på Sexy Commando Gaiden: Sugoiyo!! Masarusan, sjukt kul serie ^^

Prerelease över och teoriprov avklarat! ^ ^

Yay, idag så gjorde jag teoriprovet för körkort och klarade det =) Känns riktigt bra att ha den biten över, nu är det “bara” uppkörningen kvar sen så har jag körkort.

I helgen så var det då Magic-prerelease. Den gick riktigt bra, vi blev bara 25 pers men det blev en bra turnering. Gick upp 05:30 på lördagen och gick och la mig 01:30 på natten sen så, det blev en riktigt lång och hektisk dag, men skoj hade vi =) Blev mycket bord & stolar att bära fram och tillbaka till prereleaselokalerna men, bära bord är ju typ roligt ^^; Det man gör med föreningen, NärCon & Sverok i allmänhet, man bär bord och stolar till och från olika ställen ^_~

För att fira att jag klarade teoriprovet så var jag såklart värd ett Nintendo DS spel. Blev Castlevania Dual Symphony, började spela det på bussen på väg hem och det är mycket lovande hittills. Återkommer om hur bra spel jag tyckte det var =)

För övrigt så har jag på den senaste tiden börjat lyssna allt mer på Doktor Kosmos, Ebba Grön & Imperiet igen. Det var väldigt länge sedan jag lyssnade på dom, men, laddade ner några skivor igen och lyssnade en massa. Evas Story med Doktor Kosmos är t.ex. en väldigt trevlig skiva som jag rekomenderar.

Magic Magic och så massor med Magic…

…det är vad allting kretsar kring just nu. Nästa vecka så släpps nämligen nya settet utav Magic, Guildpact, och i helgen så ska Monkey Games arrangera en prerelease turnering som håller på hela lördagen. Så, just nu är det massor med paket och beställningar med Magic-relaterade saker som jag väntar på att få in. Imorn är det som vanligt även Friday Night Magic denna gång med den sista Ravnica boosterdraften.

Jaja, nog om Magic nu ^_^ NärCon-arbetet flyter på. Vi har nu lokaler, imorgon har vi en logga, vi har skickat tillsammans med Sverok Svealand lite NärCon reklam till 465 föreningar om att vi söker arrangörer och på Söndag är det dags med ännu ett NärCon-möte. Allting bådar gott för att NärCon 2006 kommer att bli riktigt häftigt =) Kom gärna förbi på NärCon-mötet, det är 14:00 i Drakborgen, Folkets Hus i Örebro nu på Söndag den 29 januari.

Nu på måndag är det dags för mitt teoriprov. Hoppas det kommer att gå bra, är mest rädd för att dom ska ta upp sådana där fåniga detaljer som ett visst antal kg en lastbil med trailer får väga för att den ska få åka en viss hastighet. Lite konstigt egentligen att när man ska ta körkort för personbil så måste man kunna sånt? Jaja, det är väl bara att plugga in det, får göra det någon gång emellanåt nu i helgen om jag får tid ^_^ Övningskört har jag gjort mycket den här veckan, börjat köra nu i centrala Örebro och det är riktigt kul, men svårt. Inte riktigt som Mario Kart då ^_~

På söndag, förutom NärCon-möte så är det den dagen då hälften utav tiden som Linnea är borta har gått :3 Då har 60 dagar gått och det är 60 dagar kvar. Så snart så, kommer hon hem igen =) När hon kommer hem så kommer vi ha varit tillsammans i över 200 dagar, vilket är häftigt ^ ^ Även nu om hon varit borta 120 utav dom ^_~ Sen, när hon kommit hem så blir det att umgås en massa med henne, med bara några konventsavbrott (vad annars? ^^) sen blir det sommar. Hmmm, kanske borde leta efter lite sommarjobb så man kanske kan hitta något annat än Lithells?

Hittade igår en trevlig Linux-dokumentär som gick på SVT för några år sedan. Linux – Den öppna källkoden. Tittade lite smått på den nu och den verkade riktigt intressant. Ni som är intresserade av att få tag på den kan ramla in på 212.31.180.218:1337 via DC och dra den utav A-fil eller [OP]Japan-Jens. Finns säkert annars att hitta på The Pirate Bay eller liknande.

En annan stor sak som jag kan berätta är att jag kommer att avgå ur Drakens Ögas styrelse, efter 7 års tid. Synd att det inte blev 10 år, hade varit tufft men, ska man flytta så ska man. Kommer kännas väldigt konstigt, liksom, föreningen har ju varit en så extremt stor del utav mitt liv dessa år och jag har lagt ner så sjukt mycket tid på den. NärCon får vi se hur det blir med, om jag avgår som konventsgeneral efter 2006 eller inte. Jag ska ju flytta men, ja, vi får se helt enkelt. Drakens Ögas årsmöte har vi i slutet utav Mars, strax efter Sveroks riksmöte och Sverok Svealands årsmöte.

Nu ska jag byta om från morgonrock, äta lite mat och strax bege mig in till stan. Ha det bra allihopa!

Tillbaka igen

Nu var det några dagar sedan sist jag skrev här, närmare bestämt 6 st. Undrar om det spelar någon roll, om jag skriver här dagligen eller med större mellanrum, om det är någon/några som kommer hit med jämna mellanrum för att se om jag har skrivit något nytt. Hmmm, jag kanske borde skaffa statistik över hur många som går in på den här bloggen, för att se hur det egentligen ligger till. Det får bli någon dag när jag orkar helt enkelt, som mycket annat ^_^

Så, vad har då hänt? Det var i tisdags förra veckan som jag sist skrev. Sedan dess har det blivit mycket mer övningskörning, en del läsande på teori (har förresten bokat teoriprov nu, ska ha det den 30 januari), dansandes på dansplattorna, spelandes Eternal Darkness (riktigt bra underskaffat spel till GameCube)hängandes framför datorn, postat beställningar, arrangerat en boosterdraft på lokalen (14 deltagare) och mycket mer. Men, framför allt så var det vårt första NärCon-möte i torsdags. Vi blev drygt 20 pers och höll på i drygt 3 h. Ansvarsområden bestämdes, visioner och mål pratades om och massor med idéer lades fram. Summa sumarum, vi ska se till att NärCon 2006 blir det lätt bästa NärCon hittills med över 500 deltagare! Det är vårt mål som vi ska jobba efter och vill du vara med så får du gärna det, hör då av dig till mig ^____^ Nästa NärCon-möte är den 29 januari, kl.14:00 på Drakens Ögas lokal. Just den dagen så har hälften utav tiden gått som Linnea är borta =^.^=

Har kollat på animen Full Metal Panic – The Second Raid. Den var riktigt trevlig, inte lika bra som vanliga FMP eller Fumoffu, men, trevlig =) Sagara Sousuke äger som vanligt ^^ Sen så har jag tittat på Japanorama, en dokumentärserie om bissarra saker i Japan och så senast filmen “Bad Santa” som var lite smårolig. Tänkte titta på Kalle och Chokladfabriken men filerna visade sig vara inkompletta, både Part 1 & 2, gaargh >_< Gillar inte när folk delar ut inkompletta filer på DC :-/

Imorn är det dags för mer övningskörning. Sen så ska jag träffa Lars Hallmén, han som är ansvarig över uthyrning utav Karros lokaler. Så, efter mötet med honom så har vi bokat lokaler för NärCon och kan förhoppningsvis snart släppa ett datum, måste bara kolla angående att boka lokaler med Bio Roxy också. Efter det så är det styrelsemöte med Drakens Öga på lokalen och sen blir det lite spelande. På fredag är det Friday Night Magic på lokalen som vanligt och sen, på lördag/söndag så är det styrelsemöte med Sverok Svealand. En vanlig vecka helt enkelt.

Idag så lämnade Linnea farmen som hon & Patrik jobbade på för att bege sig vidare. De blev nämligen tvungna att lämna plats för de som driver farmens dotter då hon skulle komma hem ett tag och de bodde i hennes rum. De drar idag då vidare till en stad vid namn Hamilton, sen efter det vet dom inte riktigt. Dom ska om ett tag träffa en bekant till Patrik och sen någon gång så ska dom besöka en kontakt som dom har som kanske kan ge dom jobb på en annan farm ^_^;; Jag hoppas på att det ska finnas internetcafén med Skype i Hamilton så att Linnea och jag kan prata, länge, igen ^^;;

Nu, så känner jag mig lite halvt sådär meningslöst vaken. Finns ingenting just nu som jag känner för att göra så, varför inte sova? Så, det är precis det jag tänker göra, så godnatt allihopa och sov gott ^_^

Gaaah, kiittaa!

Har precis tittat på Densha Otoko – Another Ending, och alltså, ja, den serien är för underbar, så grymt bra!! ^__^ Ni måste verkligen se den, allihopa! Och vägrar ni så ska jag tvinga er =) Så, gå direkt till Animesuki och se till att få lite finkultur till eran dator ^_~

Förutom detta! Helgen tillbringades med teoripluggande och övningskörande, inte så mycket mer spännande att tillägga där förutom en väldigt stor sak angående mig och Linnea ^_^. Tänker däremot inte skriva det här, än, men, häftigt är det =) Några av er vet redan om vad det handlar om, ni andra, ja, ni kan väl fråga om ni gärna vill veta så får ni se om jag berättar eller inte ^^

Idag däremot så var jag iväg till blodcentralen och fick mitt blod kollat och är nu uppskriven som blodgivare. Ska iväg om en månad för första gången jag ska ge blod sen ska jag ge max 4 ggr/år. Att ge blod är något jag rekomenderar er allihopa att göra, då det är en så bra sak. Det är inte jobbigt, ansträngande, tar inte lång tid och så räddar det liv. Så, ger er iväg och undersök om ni också kan börja ge blod.

Annars, mera övningskörning den här veckan, pyssla med Monkey Games, NärCon-möte nu på torsdag och Friday Night Magic boosterdraft på fredag. Pratade idag med Lars Hallmén, han som är ansvarig för bokning utav lokaler på Karolinska skolan, och vi har bokat möte nästa vecka. Så, troligtvis kommer vi kunna gå ut med ett datum för NärCon redan nästa vecka.

Tills nästa gång, ta nu och se Densha Otoko, jag lovar er, det kommer ni inte ångra. Och, om ni redan har sett den eller vill ha mera att se på så titta då på Great Teacher Onizuka Live Action, också grymt bra serie ^__^

Andra natten på de_lan

Nu är det andra natten här på de_lan och det har visat sig vara ett riktigt trevligt LAN. Vårat tv-spelsrum flyter på bra, 5 tv-apparater, 1 projektor och 1 dator med dansplattor har vi uppe. Vi hade väldiga problem igår på förmiddagen då vi inte kunde komma åt AV-kanalen på en enda tv-apparat då vi inte hade några fjärrkontroller, vi lånade tv-apparaterna utan Karolinska skolan. Tillslut så lyckades vi dock lösa det med att hitta en fjärrkontroll i samma märke som tv-apparaterna och sedan byta batterier.

Vi har hittills haft ett gäng turneringar, Goldeneye, Super Smash Bros Melee, Tekken 5 m.fl. Inte så mycket folk dock då de flesta hängt nere vid sina datorer, men, vi har riktigt skoj ändå =) Det är jag, Erik, Simon, Emil, Ullis och Kalle som hänger här och vi har även vi med våra datorer. Vi äter massa vitt bröd, dricker multivitamindryck och cola och sover lite varstans, som sig bör på LAN helt enkelt ^_^

Idag körde jag med körskolan första gången, gick helt klart över förväntan. Var ganska nervös men det flöt på riktigt bra och nu så har jag bokat in massa lektioner. Målet är att ha körkortet innan slutet på Mars, måste ligga i för att lyckas med detta men, jag ska göra mitt bästa. Vore ju perfekt att ha körkortet när Linnea kommer hem, för, då kan jag tillbringa lång tid där i Stockholm, kanske t.o.m. 1-2 månader ^__^ Appropå Linnea så pratar vi varje dag, jag ringer upp farmen där hon jobbars hemtelefon via Skype och vi pratar i nästan 2 h varje dag, tur att det är riktigt billigt att ringa såhär =) Är så otroligt skönt att kunna prata såhär mycket, längtan blir inte fullt lika jobbig då och det känns som det inte alls är lika lång tid kvar tills hon ska komma hem. Sedan är det väldigt trevligt att ha något att se fram emot hela dagen, varje dag ^__^

Förutom detta, senaste tv-spelsbravaden! Lirade Super Mario Bros till NES idag och klarade det än en gång. Men, denna gång spelade jag om igen sen och lyckades komma till den berömda buggbanan World -1 ^_^ Det tog några försök men tillslut så lyckades jag. Rekomenderar att om ni har SMB att pröva denna bugg själva då den är riktigt skoj ^^ Annars funkar det även på emulator och vissa senare versioner utav SMB1.

Nu så ska jag ta och sova, imorn/idag så ska vi plocka ihop och åka hem igen, ska bli riktigt skönt att få sova nu ^^ På fredag är det Friday Night Magic för första gången på lokalen, kom gärna förbi och lira =)

Tills nästa gång, skaffa pluginet Stumble till Firefox, riktigt rolig grej att ha när man har lite tid över på internet ^__^

Godnatt

Bang i floder, julklappsbyte & snart jul

Nu är det snart julafton, imorn (idag) är det fredag och sen så är det lördag och julafton. Detta måste nog vara det året då jag kännt minst julstämning någonsin. Vad det beror på? Vet inte riktigt, kanske det att jag haft så otroligt mycket annat i tankarna, att jag inte gått i någon skola eller, att jag bara förändrats, växt, mognat, kalla det vad ni vill. Vet inte, säkert en kombination av de allihopa. Kommer ihåg att jag förra året tyckte det var lite julstämning men det var bra mycket mer än i år i alla fall ^__^

I tisdags, då kom det äntligen, BANG!, woho! ^__^ Spelade det den kvällen med brorsan (Daniel) och några utav hans polare. Jag agerade usel sheriff och dödade mina båda vice sheriffer och blev sedan avrätttad utav de laglösa ^^;; I alla fall så hade vi grymt kul. Spelade Bang även dagen därpå, på lokalen, och dagen efter det, alltså idag :-) Helt enkelt har det blivit sjukt mycket Bang, grymt kul spel. Det är nog årets julklapp och nästa års givna födelsedagspresent och vilken tur för er alla att jag och Monkey Games säljer det =P

Idag då, förutom BANG! och Magic spelande så hade vi vårat årliga julklappsbyte och julfirande med Drakens Öga, woho! Julmust, pepparkakor, julmusik och mycket spelande. I julklappsbytet fick jag ett mätband, Erik multiplikationskort (^^;;?), Krister Naruto-figurer från Thailand, Curman ett magicbooster (han gillar inte magic ^_~), Simon också ett magicbooster, Christian en keps med slangar och plats för burkar att ha på huvudet, Emil en värdekupong hos Erik för att han ska göra skumma/roliga saker ^^; och Kalle Toffife. Lika bra som alla år alltså ^_~

Gjorde btw precis ett personlighetstest som jag hittade på Jeffs blogg. Gör det själva gärna och berätta om resultatet för migg. Mitt resultat blev i alla fall följande, tolka det hur ni vill ^_~

Advanced Global Personality Test Results

Extraversion |||||||||||||||||| 73%
Stability |||||||||||| 43%
Orderliness |||||||||||| 46%
Accommodation |||||||||||| 43%
Interdependence |||||||||||| 50%
Intellectual |||||||||||||| 56%
Mystical |||||||||||| 50%
Artistic |||| 16%
Religious |||||| 30%
Hedonism |||||||||| 36%
Materialism |||||||||||| 43%
Narcissism |||||||||||||||| 70%
Adventurousness |||||||||||||| 56%
Work ethic |||||||||||||||| 63%
Self absorbed |||||||||||||||| 70%
Conflict seeking |||||||||||| 50%
Need to dominate |||||||||||| 50%
Romantic |||||||||||||||||| 76%
Avoidant |||||| 30%
Anti-authority |||||||||||||||| 63%
Wealth |||||||||| 36%
Dependency |||||||||||| 43%
Change averse |||||||||||||||| 70%
Cautiousness |||||||||||| 43%
Individuality |||||||||||||||| 70%
Sexuality |||||||||||||||||||| 83%
Peter pan complex |||||| 23%
Physical security |||||||||||||||||||| 90%
Physical Fitness |||||||||||||||| 64%
Histrionic |||||||||||||||| 70%
Paranoia |||||||||||||||| 63%
Vanity |||||||||||| 50%
Hypersensitivity |||||||||||||||||| 76%
Female cliche |||||||||||| 43%

Take Free Advanced Global Personality Test
personality tests by similarminds.com

Massor med beställningar, bygge och inget BANG!

Så var det då dags att skriva här igen, sitter och lyssnar på Winnerbäck och känner mig ganska nöjd över dagens händelser. Fick idag en stor låda med dansmattor 10 dansmattor och 20 konverterare. Skickade då direkt iväg alla dansmattor och ett gäng konverterare till dom som beställt nu inför julen. Den enda gången på året då jag har många beställningar att ta hand om ^__^ Annars så är det max 1 beställning var tredje dag i regel till Monkey Games, marknaden för dansmattor & konverterare är inte så stor helt enkelt, men roligt är det =)

Det snöar en massa här nu, började i förrgår och nu är det riktigt mycket snö. Ser verkligen ut som om vi kommer att få en fin vit jul i år =) Medans det är kallt och snö här så simmar Linnea runt på andra sidan jorden i grottsystem fullt med lysmaskar ^_^;; Hon verkar ha det riktigt bra och göra riktigt kul grejer där i Nya Zeeland, önskar att jag kunde vara med henne och uppleva alla de där coola sakerna tillsammans henne. Längtar tills vi kan prata länge igen via Skype :3

Har spenderat dessa dagar med att hänga på lokalen och spela massa magic. Har byggt en ny Goblin-lek, en grön/röd, och har som mål att bygga en i varje färg, ska bli riktigt skoj när jag är färdig ^_^ Har dessutom nu äntligen lyckats få tag på och beställa en Goblin Balloon Brigade i Alpha, vilket är det sista kortet i min samling med Goblins från Alpha upp t.o.m. Apocalypse. Så, nu är mitt livs mål uppnått, nu kan jag dö ^^ Eller nja, nästan, måste nog arrangera det 5:e NärCon först, sen så ^_~

Har börjat planera nu på att bygga vidare på de dansplattor som jag har. Byggde dom som projektarbete i slutet på gymnasiet. Det jag behöver göra är att byta ut kretskortet i den ena, sedan att byta ut tryckplattorna som man dansar på. De är nämligen just nu träplattor som ni kan se som är för tjocka, behöver ha hälften så tjocka plattor eftersom de just nu sticker upp något. Någon som har en bra idé på material och vart man köpa detta?
Sen så ska jag bara sätta fast hörnklamrar runt tryckplattorna så att de inte kan ramla ur, även om man har dansplattan upp och ner, sen är de färdiga. Måste ha de färdiga till de_lan som är ett LAN som de som arrangerade LANet på NärCon håller i.

Appropå NärCon nu så känner jag mig fortfarande lika taggad, har börjat prata ihop mig med allt fler för att försöka få flera att tända igång på att dra igång med NärCon. Som sagt, 12 januari, då drar det igång rejält! ^_^

Till min besvikelse kom inget BANG! idag heller >_< Gaaah, kommer det aldrig komma? :3 Men, nu har jag fått lovat mig att det ska komma imorgon, alternativt allra senast på Onsdag så förhoppningsvis så kan jag dra med det till lokalen och spela då :3