Den 11 mars, 2011

Precis som Lotten får jag väldigt många vibbar av 11 september kring hela incidenten i Japan. Känns bra att vara här borta i säkerhet i Filippinerna med Linnea där vi precis tagit AOWD, men samtidigt känns det lite fel och orättvist på något sätt, att inte vara hemma med mina landsmän och göra vad jag kan utan att jag ska ha en sådan himla tur. Jag känner mig nästan som japan så när jag ser på tv och läser på internet här borta så lider jag verkligen, det hela känns fruktansvärt. Som tur är verkar alla jag känner må bra och ha klarat sig. Vet inte hur det är med Goths lägenhet, universitet och vänner men som tur är mår han i alla fall bra, trots att han pluggar just i Sendai.

Undrar hur min lägenhet och mitt Japan kommer att se ut när vi åker tillbaka om två veckor, om vi ens kan åka tillbaka då. Just nu verkar kärnkraftverket i Fukushima gå åt helvete, men flertalet källor säger i alla fall att även om en härdsmälta inträffar så kan det inte leda till någon katastrof liknande Tjernobyl. Men man blir ändå lite skraj trots allt…

Foton från dykning + Stopmotion från Disney Sea


Har börjat fixa lite med fotona från tiden Linnea var här (nu är hon dock hemma i Sverige igen >_< ). Här kommer första batchen, more to come, klicka på ett av fotona för att komma till galleriet.


När jag blir stor vill jag också ha ett undervattenshus till min systemkamera <3 Men inför vår resa till Filippinerna blir det att skaffa en kompaktkamera + uv-hus + blixt istället. ^^

Fotona från vår trip till Disney Sea valde jag så länge att bara göra lite snabbt till en klassisk Stopmotion-video ^_^ Låten är "Vanilla" av Gackt för er som undrar.