Ehm…ja…^^;;

Ok, så skriver jag då här igen, jag som i princip beslutat att lägga ner det. Varför? Jo för att, varför skriver jag egentligen den här bloggen? Det är inte för att sprida ut häftiga åsikter, klanka ner på ministerstyret (Thomas Bodström), be er rösta på ett visst parti, eller för att roa er utan, jag skrev helt enkelt bara en dagbok om mitt liv. Intressant? Jag vet inte, tydligen tyckte i alla fall några av er att det var det medans andra inte orkade läsa. Andra som skriver bloggar skriver oftast om något intressant, dagsaktuellt ämne eller något politiskt eller bara för att roa. Det har ju en poäng, det tyckte jag inte min blogg hade.

Så varför skriver jag då här igen? Jo, för att jag kom fram till, det här är inte en blogg. Det här är en dagbok, en öppen dagbok. Om folk vill läsa den så får dom gärna göra det och kommentera, för då blir jag glad. Men, främst så skriver jag faktiskt den här för min egen skull, det är skönt att skriva ner om sånt som händer runtomkring en, samla sina tankar.

Så…vad har då hänt sedan sist? Alldeles för mycket för att jag skulle kunna ta det, det skulle kräva minst 20 inlägg så, jag struntar helt enkelt i det. Kort: Linnea är hemma i Sverige = härligt. Arbetet med NärCon håller på för fullt. Jag pysslar en massa med Sverok Svealand och landstingsbidragsansökningar. Och så har jag varit på en massa konvent.

Så, från och med nästa inlägg börjar jag mitt skrivande igen. Jag kommer att skriva om det som händer mig, en dagbok, med vissa aktuella saker som kanske stör mig, irriterar mig eller gör mig glad. Som t.ex. det här. Kul om några av er tittar in här emellanåt och läser, för er andra, vi hörs i verkliga livet ^_~