Problem med kameran men massa nördgrejer!

Har försökt ladda in bilderna från tyskland-resan men det har trasslat lite, därför har det ännu inte kommit någon uppdatering. Jag jobbar på varje dag, ett riktigt trevligt jobb. Stundtals frustrerande (den &#%”% databasen!>_<), stundtals tråkigt (kolla dubbletter i gigantiska föreningar = roligt?) men stundtals helt sjukt roligt. Bygga ihop nya datorer, layouta grejer, snacka med trevligt föreningsfolk och lära sig mer nyttiga grejer att kunna gällande allt från InDesign, Filemaker och Typo3. Helt enkelt, jag har ett väldigt trevligt jobb.

Men, en sak kan jag berätta om från Tyskland-resan. Jag shoppade loss massor med grejer till Monkey Games, bland annat det som gör mig riktigt lycklig här i livet, Star Wars-prylar. Lasersvärd och AT-AT Walkers blev det som nu ockuperar mitt vardagsrum i väntan på köpare ^_^ Titta in dem här.

Idag har jag lirat en del Wii (Super Paper Mario, riktigt trevligt och underhållande spel men varför tog de bort rollspelsstriderna?), kollat på Evangelion (den blir bättre varje gång man ser den) och bakat muffins. Malibu-muffins (kokoslikör) och Nutella-muffins. För resten av kvällen väntar mera slappa, eventuellt lira lite Settlers och umgås med Wiiand och hans vänner eller kolla på anime. Borde verkligen börja plugga mina kanji-duggor snart, måste vara klar med dem innan årsskiftet men det är så svårt att ta tag i det hela, även om det är världens enklaste sak att plugga till. Innan jag kan plugga vidare, när nu det blir, så måste jag ha gjort färdigt dem. Men men, någon vacker dag så =) Då kanske jag även kan ta mig i kragen och plugga lite ordentligt på egen hand, har ju böcker och allt som behövs för att lära mig mycket mer japanska.

Btw, nyligen släpptes en ny version (7.10) av Ubuntu/Kubuntu som är riktigt trevlig. Check it out!

Tüskland – Kort uppdatering

Vi är i Tyskland, sover pü ett hotell där vi delar pü dubbelsängar ^^ Jag har handlat grejer till Monkey Games för c:a 18 000 kr, imorgon drar vi till bordershop för att inhandla rusdrycker. Det har varit en riktigt rolig och bra helg, kommer med uppdatering och bilder om ngn dag.

Jobb!

Jag har fått jobb! Äntligen, ett riktigt heltidsjobb som är trevligt och jag känner att det ska bli roligt att börja på. Jag har fått jobb som kansliadministratör på Sveroks kansli vilket innebär 6 månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Börjar på tisdag, är taggad!