Bänkdiskmaskin, mänskliga tv-spel och ljudböcker

Dagarna rullar sakta på och jag har nu börjat att gå fram och tillbaka till jobbet istället för att åka buss. Tanken är att bli av med lite av det man gick upp under julen, att spara lite pengar samt, bli mer lärd om diverse ting samt att spara tid. Hur går nu detta till? Svaret är att jag helt enkelt inte tränar tre gånger i veckan längre utan den friska promenaden 2 ggr/dag till och från jobbet blir min träning samt att jag på vägen börjat lyssna på ljudböcker. Retorik, pedagogik, historia, japanska, skönlitteratur m.m. Har många olika projekt på G om vad jag ska lyssna på sen får vi se hur det hela går. Hittills går det bra, började i slutet på förra veckan och är nu snart klar med “Konsten att vara snäll” av Stefan Einhorn. Hittills är den lovande och jag kan rekomendera den, i alla fall för att läsa några kapitel här och där som lite av en faktabok. Efter den blir det böcker som “Che” av Björn Kumm, “Praktisk retorik” av Göran Hägg och sist “Min väg, mina val” av Göran Persson. Återkommer förhoppningsvis med lite info om respektive bok när jag lyssnat mig igenom dem.

Utöver det, jobbet flyter på, har skrivit en vision för mig själv och mitt liv i form av typ en verksamhetsplan för nästan 10 år framöver, fixat en mediadator inkopplad till tvn som kör ubuntu, haft en fruktansvärt trevlig nyårsfest, skaffat bänkdiskmaskin och fixat i ordning lägenheten rejält och klarat Super Mario Galaxy (sjukt bra spel, rekomenderas!). FriCon börjar närma sig, det fria och gratis konventet som Sverok Svealand är med och arrangerar och stöttar. Denna gång är det i Örebro och den 15-17 februari. Kommer att stå för Magic-butiken där och arrangera turneringarna. Är taggad och planeringen är i full gång. Deras hemsida är http://fricon.sverok.net/, dock inte så mycket information där än men det kommer förhoppningsvis dit snart. Annars, tjata på Ullis (killen i orange).

Tills nästa gång kan ni roa er med dessa tuffa mänskliga tv-spelsvideos, gjorda med stop-motion-video teknik (många olika stillbilder som läggs på varandra för att bilda en videofilm).