You must construct additional pylons!

Idag har jag blandat Appletinis, JDs favoritdrink i serien Scrubs, till mig och Linnea. Väldigt stark drink, består av 3 delar vodka, 1 del Apfelkorn (äppelbrännvin/äppellikör) och så 1 del Cointreau, bara sprit helt enkelt som ska mixas med lite krossad is. Inte speciellt god enligt mig dessvärre, förväntade mig bättre.

I övrigt så går jag och funderar på dagarn över min framtid, hösten, studier, arbete och livet i allmänhet. Vad kommer att göra mig lycklig? Vad vill jag pyssla med i resten av livet? Känns som jag är i ett skede av livet när jag skulle vilja ha kommit fram till detta. Men tills vidare jobbar jag vidare på kansliet. Det är ju utvecklande och roligt, lär mig nya varje vecka och får umgås med många nördar =)

Till helgen så är det FriCon i Örebro, första rejäla konventet som Ullis arrangerar. Ska bli spännande att se hur det blir, är väldigt många föranmälda (c:a 400 st) och jag arrangerar Magic-rummet på plats. Har shoppat grejer till Monkey Games för en halv förmögenhet (helt enkelt alla mina pengar) så jag hoppas att det går bra. Samtidigt kommer både GothCon och LinCon snart (varav det senare har jag nyligen hoppat in i arrangörsgruppen för) så det blir en konventsspäckad vår.

Till Fölungen (en av Sverokföreningarna här) så köpte vi nyligen Starcraft the board game och det är riktigt bra! Med spelelement hämtade från många andra bra spel som t.ex. Settlers och otroligt mycket från Starcraft datorspelet så blir det ett lysande krigsspel. Tar c:a 4 h att spela ett parti på 6 spelare om man är lite rutinerade men det är värt varenda minut. Rekomenderas varmt, inte minst för alla coola plastfigurer som man får med i lådan.

När vi ändå har Starcraftfeber, ta och kolla in denna video några gånger tills nästa inlägg: