Ett kort inlagg

I vilket var hjaltinna samanfattar de senaste veckornas aktiviteter.

Som de trogna lasare ni saklart ar, har ni forstas fortvivlat over att det inte dykt upp nagra blogginlagg pa valdigt lange. Detta beror pa att laddaren till min dator helt plotsligt bestamde sig for att sluta fungera. I vantan pa att Kristoffer ska komma pa besok och ha med sig en fungerande sladd och ett fungerande batteri till min stackars laptop, surfar jag mest pa mobilen. Det funkar bra nar man bara ska skriva korta Facebook-inlagg eller liknande men ar valdigt opraktiskt nar man vill skriva langre texter som blogginlagg. Just nu lanar jag familjens dator (darav bristen pa svenska tecken), mest for att meddela att jag lever och mar bra.

Sa vad har hant sedan sist? Familjen har utokats med annu en volontar; en sjukgymnast fran Osterrike som heter Johanna. Vi har varit pa sightseeing varje lordag sa nu har vi bockat av alla 5 varldsarvsplatser i narheten – Swayambhunath, Patan Durbar Square, Kathmandu Durbar Square dar vi fick en glimt av “the living godess” Kumari Devi, Boudhanath samt Pashupatinath dar vi fick se (och kanna lukten av!) kremering.

Pa arbetsfronten har vi tjuvstartat lite med att ga till ICU:n ibland. Det ar namligen inte alla dagar det hander nagonting pa operationsavdelningen. Tydligen var det mangder med patienter pa sjukhuset och fullt upp att gora hela tiden fram till ca 6 manader sedan. Da infordes en ny lag om att man inte far kora bil/motorcykel efter att man druckit alkohol och sedan dess har trafikolyckorna och darmed sjukhusets patientklientel minskat drastiskt. ;P

Lite bilder har dykt upp pa Facebook (men aven det ligger pa is nu nar jag inte har min dator) sa om man vill se hur vi har det har i Nepal ar det bara att bli kompis med mig pa Facebook. (Joda, ska forsoka fa upp bilder har pa bloggen ocksa men det visade sig vara lite krangligare).

PS. Om ni inte redan last Emmas senaste inlagg kan ni ju ta och lasa det aven om det ar gammalt. Klicka har.

2 thoughts on “Ett kort inlagg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>