Vi kom in!!!

Simon och jag har nu fått våra antagningsbesked från www.studera.nu och vi har båda kommit in på de utbildningar vi sökte! Jag på “Civilingenjör i industriell ekonomi – internationell japanska” och “Civilingenjör i kemisk biologi – Öppen ingång mot naturvetenskaplig kandidat”. Detta innebär att ingen av oss kommer att gå arbetslösa till hösten vilket är riktigt trevligt ^^

Btw så bor vi nu på ett hostel som heter “Khaosan Tokyo Ninja” och har det riktigt trevligt. Ska slå på Sjöberg och Ullis lite mer så att de uppdaterar med lite inlägg. Ikväll lägger jag i alla fall upp nytt inlägg samt lite fler bilder så se fram emot det.

7 thoughts on “Vi kom in!!!

  1. Erik: Du har inte svarat mig angående Kinpachi-sensei som jag hört av mig via DÖs forum och SvM =P Ska jag köpa ngt av den serien? I så fall behöver jag veta det snart.

  2. Grattis Samuel!
    Kul att läsa att du och Simon kommit in på era utbildningar. Blir något att se fram emot. Nu är det väl bara några få dagar kvar i Japan. Ha en bra tid och välkommen hem till Sverige nästa vecka!

  3. Tja, fan va kul för er! Hoppas allt fortsatt blir bra i Japanet! Själv är jag i Kina nu. Sticker till Shanghai på torsdag. Vi får höras när ni kommer hem!

  4. STOOOOPP!! Du ska alltså inte bli sjuksköterska!!? Hur missade jag det? Vad fick dig att ändra dig nu? Nåja -GRATTIS iaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>