Riktigt lyckad fest och Japan-Jens gör tv-debut

Igår vart verkligen en bra fest. Många människor, allting flöt på bra med grillning, musik, spel och mingel och alla verkade ha riktigt trevligt, så jag är nöjd =) Bilder kommer upp så fort vi har en vettig internetanslutning.

Har precis tackat ja för att dyka upp som spelrecensent i rutan. Det stämmer, Japan-Jens ska göra tv-debut där jag ska börja recensera tv-spel och datorspel. Och vet ni det bästa av allt? Jag får välja precis vilka jag vill till varje program. Planen är att jag ska recensera och tipsa om ett nytt, ett gammalt samt ett okänt spel varje gång. Det ska bli riktigt roligt att genomföra, kommer att länka till klippen sen efter varje program. Så tipsa mig gärna om vad för spel jag bör snegla på. Så, vad är den dåliga sidan av det hela…? Jo, det är Kanal Lokal så det är inte riktigt så häftigt som det låter. Men kul ska det bli, missa inte det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>