Ytterligare ett framträdande på Kanal Lokal

Idag så var jag med för andra gången på Kanal Lokal, direkt efter min tenta i Industriell Ekonomi. Denna gång recenserade jag Force Unleashed till PS3/Wii, Mega Man 9 samt I Wanna Be The Guy. Som vanligt nervöst och jag tycker själv att jag inte gjorde en så bra insats som jag kunde ha önskat men det gick ok. Framför allt är det roligt och lärorikt, har alltid haft lite problem med att tala inför stora grupper av människor så det här är bra övning. Och att prata om någonting samtidigt som man spelar tv-spel, byter kanal och mixtrar är inte det allra lättaste ska ni veta =)

Mitt förra program som spelades in den 17 september har jag nu fått på DVD av Kanal Lokal. Lyckades efter lite strul rippa den med hjälp av OGMrip för att sedan klippa och fixa till den med Pitivi Video Editor och slänga upp den på YouTube. I programmet recenserar jag Super Smash Bros Brawl, Shadowgate och Stepmania. Mycket nöje:

4 thoughts on “Ytterligare ett framträdande på Kanal Lokal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>