Gårdagens “Mycket Nöje”

Hittade precis gårdagens klipp från “Mycket Nöje” med min recension av “Force Unleashed”, “Mega Man 9″ och “I Wanna Be The Guy”. Antagligen kommer det att ligga uppe i c:a en vecka så passa på att titta nu.

Tycker att början av programmet gick sådär, någon felsägning och mkt jag ville säga som jag inte fick fram men förhoppningsvis går det bättre nästa gång. Har ni några tips om vad jag ska recensera för spel då? Maila de i så fall till mig till samuel {snabela] narcon . se eller skriv som kommentar på det här inlägget.

Mycket Nöje på Kanal Lokal Östergötland

2 thoughts on “Gårdagens “Mycket Nöje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>