Mycket Japan-Jens

“Ikväll var det dags igen, Kanal Lokals eminente tv-spelsrecensent Samuel “Japan-Jens” Åström recenserade ett nytt, ett gammalt och ett okänt spel.”

Har nyligen kommit hem efter kvällens framträdande. Som vanligt tyckte jag det gick illa. Det krånglade med tekniken, jag blev nervös o.s.v. o.s.v. men i alla fall. Det blev då mitt tredje framträdande så ett kvar den här hösten. För er som vill se det redan nu kan ni gå in på Kanal Lokals hemsida, det borde komma upp ikväll.

Har tagit mig i kragen och rippat mitt förra framträdande, när jag recenserade Force Unleashed, Mega Man 9 och I Wanna Be The Guy den 22/10. Ni som inte redan har sett det kan njuta av det här:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>