Reflektion Spotify

Har nu kört spotify ett tag nu, i stort sett dagligen sedan det släpptes och jag är riktigt nöjd. Lyssnar för tillället på Infected Mushroom, har blivit ganska mycket av den varan sedan Das Boot. Det enda som saknas just nu känns möjligheten att smidigt interagera med andra användare direkt i programet, se vad de lyssnar på och kolla in deras publika spellistor. Det kanske inteens är under utveckling utan att meningen är istället att alla ska dela med sig av spotifylänkar på nätet i alla dess forum och communities. Har inte prövat den biten så vet inte hur bra det funkar. Sedan såklart utbudet kan bli bättre men det täcker redan nu en väldigt stor vidd av vad världen har att erbjuda Förhoppningsvis så kommer det gå bra för företaget, det hänger på hur många som använder sig av betaltjänsten respektive hur många annonsörer de får för gratistjänsten. Sedan kanske vi i framtiden får se ett Spotify för tv-serier, vore nice.

Har slängt ut massor av invites till höger och vänster ett tag nu och sitter just och trycker på min sista. Så, första personen som kommenterar på det här inlägget eller slänger iväg ett mail till mig med sin mailadress får den.

One thought on “Reflektion Spotify

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>