Sista framträdandet i Kanal Lokal ikväll

Ikväll är det då dags för mitt sista framträdande i Kanal Lokal, mitt i all tenta- och julstress. Spelen jag ska recensera är Mirror’s Edge till PS3 och Starcraft till PC. Programmet börjar runt kl.18 och slutar kl.19 så någon gång därimellan är jag med. Vi får se om det blir några fler program till våren för min del, det har varit roligt men lite svårt att hinna med emellanåt. Framför allt har det varit kul att se att så många studenter som jag stöter på om dagarna känner igen mig och har sett programmen. Fick även reda på igår att programmen tydligen inte bara visas i Östergötland 711 000 ggr i form av repriser utan också visas på Kanal Lokal Stockholm. Jag är helt enkelt supertv-kändisen Japan-Jens ^_^

Har nu fått tillgång till förra programmet som spelades in i november där jag recenserade Sam and Max Season 1, Shenmue och Frets on Fire så det kan ni kolla på här:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>