Mycket kan man göra själv

På torsdag är det då dags för animekonventet UppCon att gå av stapeln, denna gång större än någonsin med över 3000 deltagare. Allting äger rum på nybyggda Uppsala Konstert och Kongress och självklart har jag och NärCon nästlat oss in i arrangemanget och kommer att vara där för att träffa folk, göra reklam samt arrangera bagagehanteringen/garderoben. Vi har i år en ganska annorlunda reklamsatsning, den bygger på att vi gör det mesta själva, som på den gamla goda tiden. Och faktum är att man kan få mycket snyggt gjort på så vis. Anteckningsblock, egna läsketiketter på flaskor, affischer, klistermärken och flygblad. Allting med hjälp av en färglaser, etikettpapper, en häftapparat och ett gäng nördar som kan tänka sig att sitta och vika, klippa och häfta i några timmar ^^;; Det är klassiskt NärCon-arbete, att vi gör det själva men slänger in pizza och läsk så blir alla glada. Blev precis klar med en slags reklampyramid som vi kommer att ha utplacerad på bord runt omkring på UppCon. En effektiv grej som är lätt att göra och framför allt billig:

pyramid_foto.jpg

Något annat vi planerar att göra är att göra en satsning mot just UppCon-kön. Deltagarna börjar köa redan på onsdagen och själva kön är som ett slags evenemang i sig. Dessvärre så kommer det bli kallt för dem i år då UppCon ligger så pass tidigt som det gör. En av våra planer är att styra upp lite “NärCon-o’boy” för att bjuda på och göra animenördarna lite varma och glada. Problemet är bara att få fram och hantera den massiva mängd dryck som behövs, vi skulle behöva 20-50 liters termosar för att lyckas med det hela på ett bra sätt samt ett kök för att värma allt.

One thought on “Mycket kan man göra själv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>