UppCon:09

Nu håller UppCon:09 på för fullt här i Uppsala. Över 3000 deltagare och större än någonsin i nya fräscha lokaler gör det till ett riktigt häftigt arrangemang. Självklart är vi från NärCon här och styr upp massa åt dem så att det blir ett mycket bättre konvent samt gör reklam för vårt eget =) En av PR-satsningarna vi gjort är att styra upp egen NärCon-läsk, 750 flaskor som vi delade ut till UppCon-kön strax innan konventet drog igång.

konventsbilder.se läggs det kontinuerligt upp foton från konventet så kolla in det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>