Kanal Lokal #4 + Vi har sett Jesus

Nu har vi precis kommit hem efter att ha sett Jesus Christ Superstar på Malmö Opera med bl.a. Ola Salo (The Ark) och Fred Johanson (Jesus Christ Superstar 2000 bl.a). Det blev en häftig roadtrip, 7 pers i en minibuss med bra musik, trevlig stämning och en schysst gitarr. Har börjat försöka lära mig spela och det går frammåt, mer om det senare.

Musikalen var underbar, lätt den bästa uppsättningen jag har sett. Visst fanns det en hel del saker att önska men helhetsintrycket var grymt. Om ni har möjlighet att få tag i en biljett och se den, gör då det. Vi fick inte tag i några ordinarie biljetter utan det blev lyxpaketet med tre rätters middag, en kort introduktionsföreläsning till musikalen samt att låttexter ingick. Gick på 1000 kr/biljett men det var det helt klart värt. Känns lite roligare att det blir lite mer av en heldagsupplevelse med tanke på att det tar så pass lång tid att köra ner och upp från Linköping.

Slutligen så har Kanal Lokal skickat mig det sista inslaget som jag var med och recenserade tv-spel. Känner dock att det får räcka nu. Jag har prövat på det hela, utvecklats och lärt mig lite men att fortsätta med det hela skulle inte ge så mycket om inte konceptet ändrades. I alla fall, här har ni klippet och den här gången recenserar jag Mirror’s Edge samt Starcraft men en ny programledare som intervjuar mig.

One thought on “Kanal Lokal #4 + Vi har sett Jesus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>