Japan-Jens goes japansk TV

I lördags innan jag & brorsan drog till Shinjuku för att gå på vad som blev en episk fest. Men den berättelsen kommer senare, det viktiga var vad som hände innan dess. Vi skulle tillsammans med Ylva dra runt i Shibuya för att se oss omkring, fika & shoppa. Väl när vi alla hade möts och skulle bege oss in mot stan blev jag stoppad av en Japan. Om jag får gissa själv så var det antagligen på grund av frisyren…

I alla fall, han presenterade sig som en del av ett tv-team för ett program som går varje kväll på Tokyo MX. Under programmet så har de ett inslag som jag & Ylva gissar handlar om att “skratta åt ulänningen”, där ville han att vi skulle delta och göra någonting “spexigt”. Han såg gärna att jag skulle sjunga karaoke och vad Ylva skulle göra bad han henne fundera över. (kanske för att hon inte är lika konstig/rolig? ^^;;)

Hemma i Sverige hade man blivit minst sagt misstänksam kring ett sådant här spektakel men jag känner att i Japan under det här utlandsåret så gäller det att våga slänga sig ut i det okända för att vara med om lite fler galna äventyr. Så jag är på, den 22 december gäller det, då kommer ni om ni bor i Tokyo se mig sjunga japansk karaoke medan japaner skrattar åt mig! ^__^ Blir spännande att se om han hör av sig eller om han får tag på andra mer intressanta utlänningar men om det hela blir av så tror jag att jag ska sjunga “Linda Linda!” (se nedan) alternativt “One Night Carnival”. Efter programmet skulle jag få en dvd med inslaget så räkna med att det dyker upp här sen.

Edit: De ringde precis från tv-bolaget, när jag berättade att jag och Ylva bara är vänner så svarade han direkt att då var det omöjligt för oss att delta båda i programmet. Så nu får vi se hur det går men han ville i alla fall att jag skulle dyka upp den 22 dec som sagt. ^^;;

6 thoughts on “Japan-Jens goes japansk TV

 1. TOTALLY AWSOME!! =)
  MÅSTE SKICKA UT LÄNK PÅ DETTA SÅ MAN KAN TA DEL AV DETTA OCH SÄTTA SIG HEMMA OCH VARA ÄKTA JAPAN =) OCH SKRATTA ÅT DIG… :p

 2. Tänker direkt på filmen lost in translation! :D
  Ogillar låten fö. du borde ha valt bonnie tyler ist :(
  Lycka till btw :D

 3. Linda & Erik: Jag måste sjunga på japanska, annars hade det blivit Total Eclipse of the Heart. Men ni kan vara lugna, varenda utekväll i Japan slutar med den låten och jag har fått en rockklubb i Shinjuku att spela den bägge gångerna jag varit där för att sedan få alla bargäster att sjunga med när jag hoppar runt ;)

  Ullis: :D

 4. Pingback: Ny karriär som TV-stjärna? | Ylva, Ii Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>