結婚 – Kekkon
28Maj/10Off

Ingången till vigseln

Av: japan-jens

Brudgummen

25Maj/10Off

Alla foton vi kunnat hitta hittills

Av: japan-jens

Brudgummen

Gustav TukTuk Karlsson:
www.tukis.se/album/kekkonvigsel/
www.tukis.se/album/kekkonfest/

Oscar Carlsson: (resten ligger på Facebook än så länge)
www.flickr.com/photos/oscar-carlsson/tags/kekkon2010/

Carl Oscar Kalaspuff Aaro: (resten ligger på Facebook än så länge)
carloscar.se/photos/portfolio/kekkon_final.jpg

Daniel Åström:
flickr.com/gp/43476544@N04/9Jwf54

Lättast att hitta till alla Facebook-foton är att gå först på följande länkar & sedan vidare:(kräver att ni har Facebook och att ni är vän med rätt personer dessvärre)
Foton taggade med Samuel
Foton taggade med Linnea

16Maj/10Off

Foton, videos etc?

Av: japan-jens

Brudgummen

Från den otroliga festen kommer såklart mängder med foton, videofilmer och annat kul att dyka upp. Vi börjar med två saker, dels den webbstreaming som kördes under vigseln och festen:

http://jon.aslund.org/live/

Samt alla inlägg som folk skrev på twitter om Kekkon :D

http://search.twitter.com/search?q=%23kekkon2010

Edit: Det har redan nu dykt upp hundratals foton på Facebook, lättast hittar ni dem genom att kolla vilka fotomappar som har foton taggade med Samuel & Linnea.

Edit2: Första fotona är uppe på: www.tukis.se/album/kekkonvigsel/

Postat i: Nyhet 2 Kommentarer
15Maj/10Off

Vill du skicka ett meddelande till festen?

Av: japan-jens

Brudgummen

Bröllopsfesten pågår idag mellan kl.15-01. Om du vill skicka ett meddelande/lyckönskning som alla bröllopsgäster kan se på en projektor på plats, twittra då ett meddelande med taggen #kekkon2010 så dyker det upp. :)

14Maj/10Off

Kan inte sova…

Av: japan-jens

Brudgummen

Sitter nu här i soffan hemma i lägenheten, Linnea har somnat och själv bara vänder och vrider jag mig. Tankarna snurrar runt och runt i huvudet. Imorn är en stor dag, en fantastisk dag, ser jättemycket fram emot den. Ska framför allt bli så roligt att träffa er alla och känna känslan av att tåga in i kyrkan där ni alla väntar vid vigseln. Smart hade ju varit att somna så att det blir en mycket bättre dag som snarare inträffar men nej då, internet kallar!

9Maj/10Off

Får man kasta ris?

Av: japan-jens

Brudgummen

Ja. Medtag eget ris. Okokt. :)

Postat i: Nyhet 2 Kommentarer
9Maj/10Off

Toastmastrarna informerar

Av: japan-jens

Brudgummen

Om ni vill hålla ett tal, göra ett gyckel, visa en film eller någonting liknande under bröllopsfesten så meddelar våra kära Masters of the toast att ni absolut senast måste höra av er om detta till dem nu på torsdag den 13/5 kl.23:59. Så att de kan planera in er bland allt som kommer att hända :)

toast@kekkon.se
070-6051046 (Curman)

8Maj/10Off

Lite sista information

Av: japan-jens

Brudgummen

Nu är det mindre än en vecka kvar! Känner ni peppen inför årets mest magiska & bästa fest? Vi tänkte nu därför klargöra lite saker.

Alkohol?
Under middagen så kommer alla som har beställt alkohol att få den till bordet och från och med att tårtan serveras så öppnar vår bar. Denna kommer att sälja till självkostnadspris (dvs. väldigt billigt) så vi ber er därför att inte ta med någon egen alkohol.

Får man komma även om man inte är bjuden?
Vigseln i S:t Lars Kyrka kl.13-14 är öppen för alla som vill komma, kyrkan har plats för c:a 300 personer så det är ingen fara. När det gäller festen så får man titta förbi efter kl.20:30 då vi beräknar att middagen är helt över. Men självklart så förutsätter vi att ni inte drar med några som vi inte känner, det är ju trots allt en ganska speciell/högtidlig/viktig fest för oss :)

Postat i: Nyhet 1 kommentar
6Maj/10Off

Prylar <3

Av: Varierande

Bruden

Det känns som att det enda vi skriver på den här hemsidan är att vi behöver prylar och människor som hjälper till. Och nu är det dags igen(!). Följande saker är vi på jakt efter att låna/hyra:

  • DMX-bord - För att styra alla coola ljuseffekter vi lånat ihop.
  • Subwoofer - Om någon har en cool, annars kopplar vi ihop några hemmabio-varianter till något bra.
  • Strobe - Unz unz unz!
  • Projektor - Vi har en redan men vill gärna få tag i en till.
  • Projektorduk - En stor, typ en ramspänd 450x350, dvs något man troligtvis inte har hemma ;)

Bara 8 dagar och 14 h kvar nu! :D

6Maj/10Off

En svensexa senare

Av: japan-jens

Brudgummen

Nu har äntligen träningsvärken släppt! I söndags så vaknade jag upp med rejäl smärta i låren, kunde knappt gå utan haltade fram och tog mig skrikandes ner för trappor till mina klasskamraters stora nöje. Detta höll på tills igår men, man har väl bara svensexa en gång i sitt liv får man hoppas ^__^

I alla fall, tänkte dra lite kort om hela spektaklet utan att berätta för mkt. Kan tänka mig att det dyker upp lite foton på den kommande festen från svensexan. Vaknade upp i lördags morse av att c:a 15 personer & en megafon stormade in i sovrummet. Brorsan hällde direkt i mig lite jos blandat med vodka och så var dagen igång! Fick på mig vackra vita trikåer, en tillhörande kjol & sen en rishatt på det. Upp på stan drog vi där jag fick börja med att tigga ihop pengar till mat. Svepskälet var att jag samlade ihop bidrag till "Deppiga busschaufförers riksförbund". 32 kr fick jag ihop vilka lades på en burgare på BK där personalen tyckte jag var fantastiskt snygg och gav mig en kasse(!) med pommes. Sen iväg till Laserdome där fler mötte upp oss och en brutal match på 1h utspelades. Hade knappt fått i mig någon mat eller vatten så höll på att svimma under spelandet, vilket gjorde att jag smög runt hukandes bakom väggar för att inte få blodtrycksfall/bli skjuten. Därav träningsvärken ;P

Efter detta bar det av till Pitchers för första pubrundan, följt av Bishop Arms. Och nu började det kära vänner bli lite dimmigt. Innan de slängde iväg oss tog vi oss dock hem till Erik där festandet fortsatte till strax efter midnatt med dansande & galna upptåg.

...och jag som hade planer på att bokföra/deklarera hela helgen >_< Men det löste sig, lyckades fixa allt på måndagen trots allt :)

Stort tack alla mina kära vänner för en fantastiskt rolig dag! Hoppas även ni hade riktigt roligt och är nöjda som jag ^__^