C-ras, fadderiisbjörn och en liten förklaring

Posted augusti 24th, 2009 by admin

Många har frågat mig om inte enskilda foton kommer upp och självklart kommer de att göra det så småningom. Anledningen till att de inte är uppe än är för att sortera och bearbeta alla bilder tar väldigt lång tid, något som är en bristvara under Nolle-P. För att få upp någonting snabbt så slängde jag upp dessa videofilmer så länge och kommer att fortsätta med det. Men oroa er inte, de enskilda fotona kommer både att läggas upp här och senare även på Facebook =)

2 Responses to “C-ras, fadderiisbjörn och en liten förklaring”

  1. Anton

    Du är grym Samuel!!! Keep up the good work!

  2. admin

    Thx =D

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>