Vart är alla foton…?

Posted september 8th, 2009 by admin

…dessvärre inte uppe som ni ser. Det kommer att dröja till efter den 19 september innan jag slänger upp dem. Anledningen till detta är att just detta datum har jag en spärrtenta som avgör om jag på mitt tredje år på Ii får åka iväg utomlands (Japan) eller ej. Så all min lediga tid går just nu åt till att plugga inför detta. Hoppas ni har överseende med detta, beklagar att ni får vänta så pass länge. Men ni kan se fram mot en stor bunt med riktigt bra foton från ett fantastiskt Nolle-P som kommer först att dyka upp här och strax senare även på Facebook :)

Ps. gör inte som jag, få inte en tenta över som avgör hela er utbildning och på sätt blir den viktigaste av alla ni skriver dessa 5 år. ^_~

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>